2014. szeptember 5., péntek

Kritika 02 || Emmy S.

                           Üdv, édeskék!
Ezúton egy kritikát hoztam, méghozzá a Settlement c. blogét.


LINK


Fejléc: Nekem nagyon tetszik! Ugye oldalfejléc van, ami szerintem nagyon szép! Megtalálható rajta a két lényeges szereplő, és a háttér is passzol magához a történethez. A fejléc betűtípusa is nagyon szép, amitől még inkább elnyerte a tetszésem. Egyetlen icipici észrevételem van csupán: A fejléc egy kicsit el van csúszva a blog széléhez képest, nem tudom, hogy ez direkt, vagy csak véletlenül, de ez az egy szemet szúrt.

Design: A színek teljes mértékben passzolnak a fejléchez, és ez a szép pirosas-rózsaszínes háttér olyan kellemes, meleg érzéssel tölt el. Nagyon tetszik a betűtípus, amivel a modulokat, valamint a bejegyzés címét írod ki. A modulokat, igaz, én úgy raknám, hogy a chat elé a rendszeres feliratkozók, mögé pedig a figyelmeztetés, de így sincs gondom vele. A menüd is gyönyörű, s különleges. Egyszóval: a kinézet gyönyörűen lett megcsinálva, látszik, hogy alapos munka, és szép, igényes blogod van.

Történet: Már az első mondatnál megfogott. A történeted nagyon egyedi. Hatalmas szókincsed van, ami a blog olvasásakor meg is mutatkozik. Igaz néhol találtam néhány elírást, de engem nem kifejezetten zavart. Nagyon tetszik, hogy mindkét főszereplő szemszögéből megmutatod a történetet, ezzel megengeded az olvasóknak, hogy már előbb tudják mit gondol a másik szereplő, mint az az épp aktuális szemszögéből kiderülne. Camille szerepe fogott meg a legjobban. Fantasztikus érzékkel tudod leírni a lány minden akaratát, gondolatát, amitől tökéletesen bele tudom élni magam. A gyárban történő robbanásokkal érdekesebbé, és izgalmasabbá teszed az egészet. Nagyon tetszett Lucien ajánlata Cam-nek, s, hogy milyen tökéletesen formáztad meg a karakterét. Ő az, akiről ha nem írtad volna le, hogy gróf, akkor is kitaláltam volna. Süt róla, hogy az a tipikus önző, újgazdag ficsúr, aki lenéző, és bunkó, mégis beleszeret Camille-be. Mikor leírtad, hogy a lány nagyapja - akit annyira szeretett -, meghalt, mintha bennem is összetört volna valami. Már ezzel a négy résszel felkeltetted az érdeklődésem, és kíváncsian várom a folytatást!

Összességében: Egy igényes, szép, és egyedi blog, ami teljesen elnyerte a tetszésem. Egy új olvasót köszönthetsz személyemben, s csak gratulálni tudok, ugyanis élvezhető, tetszetős blognak lehetsz szerzője. További sok sikert, és várom a folytatást!

Pont: 10/10


Csókol,
Emmy S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése